32. mezinárodní konference historie matematiky - Bečvárová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value=""1":2,"2":"Konference se konala ve dnech 26.-30. srpna 2011 v Jev00ed010dku. Konference se z00fa010dastnilo t00e9m011b0159 50 osob, a to vysoko0161kol0161t00ed pedagogov00e9 z 010cech, Slovenska, Polska a Tunisu, na0161i st0159edo0161kol0161t00ed u010ditel00e9, doktorandi a studenti. Hlavn00edmi organiz00e1tory byli J. Be010dv00e1r a M. Be010dv00e1rov00e1. D00e1le je v00fd010det p0159edn00e10161ek a jejich kr00e1tk00fd popis a v00fdpis krat016100edch p015900edsp011bvk016f."" data-sheets-userformat=""2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"">Konference se konala ve dnech 26.-30. srpna 2011 v Jevíčku. Konference se zúčastnilo téměř 50 osob, a to vysokoškolští pedagogové z Čech, Slovenska, Polska a Tunisu, naši středoškolští učitelé, doktorandi a studenti. Hlavními organizátory byli J. Bečvár a M. Bečvárová. Dále je výčet přednášek a jejich krátký popis a výpis kratších příspěvků.