Který čtyřúhelník má největší obsah? - Hrubý, Dag (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Cílem článku je ukázat užití diferenciálního počtu v geometrii pomocí úlohy o obsahu čtyřúhelníku."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Cílem článku je ukázat užití diferenciálního počtu v geometrii pomocí úlohy o obsahu čtyřúhelníku.